Tarieven

Tarieven van De geboortespecialist


Holistische praktijk  voor  geboortezorg  en  inspraak voor ouders  I  gericht  op  de  zorg  voor moeder & kind rondom de bevalling  I  advies, educatie en zwangerschapsvoorlichting  I  consultatie over gezondheid en preventie  I  voorbereiding  op en begeleiding bij de bevalling  I  zorg bij kramen en herstel  I  onderzoek & onderwijs  om de zorg voor moeder en kind te  verbeteren 
  
Hier vind je de tarieven voor alle vormen van onze geboortezorg:

1. Geboorteboek: Het onmisbare moeder&kind boek kost €18,00 inclusief verzendkosten en BTW. Ik stuur het boek naar je op zodra je het bedrag hebt overgemaakt op het rekeningnummer van Nurse Vision: 157175820, ovv 'geboorteboek' en je naam, adres, postcode en woonplaats. Je kan het boek ook bekijken en bestellen op de site.

2. Geboortecursus of consult: Tijdens de zwangerschap kun je de geboortecursus volgen of een persoonlijk consult aanvragen. Dat kan ook bij je thuis. De kosten per cursusavond of consult zijn dan €60,00 per uur.

Informeer bij je zorgverzekeraar naar de tegemoetkoming in de kosten wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Elke zwangere krijgt gratis het GEBOORTEBOEK wanneer je de geboortecursus volgt of een consult wilt. Je partner of een andere persoon die jou support is natuurlijk van harte welkom.

3. Zorg bij bevallen: De kosten voor de kennismaking is €75,00 en de begeleiding tijdens de bevalling kost €50,00 per uur.

4. Zorg bij kramen en na de kraamtijd: De kosten voor begeleiding bij je herstel zijn  €60,00 per consult (per uur).Je kunt zorgverzekeringen vergelijken op de websites zorgverzekeringwijzer.nl  en  sum.nl/zorgverzekering-vergelijkenDeze sites zijn onafhankelijk en gaan uit van de consument of zorgvrager. Er is veel aandacht besteed aan de vergelijksmodule om zoveel mogelijk informatie te geven over de verschillende zorgvergoedingen. De vergelijksmodule is uniek en wordt niet door andere websites gebruikt. Kijk ook op de site www.gezondelinks.nl , wanneer je meer informatie wilt over interessante websites over het zorgstelsel.

De volgende gegevens van ons heb je wellicht nodig voor je declaratie:
Big geregistreerd 29005755330| Kamer van Koophandel: 09216075 | Bankrekening: 157175820.